Изберете страница

Дизайн на фирмен сайт за buldoc.eu от Старт Криейтър

БулДок, българо-германска продуцентска компания с дългогодишна история, бяха на финала на набирането на средства за най-новия им проект, документалния филм “Between Heaven and Earth”. Те се обърнаха към нас за допълнително представяне на проекта и тяхната фирма, за да се синхронизира с представянето в Кикстартър. Фирменият сайт беше решен първо като представяне на бъдещия филм, а второ и като представяне на БулДок.

В момента на започването на работата по фирмения сайт БулДок тъкмо бяха “пуснали” кикстартър-страницата си, затова изработката на сайта беше със скъсени срокове. Наложително беше да има сайт възможно най-скоро. Посетителите от платформата за набиране на средства търсеха сайта на фирмата, за да се запознаят с творчеството на авторите на филми, а самата продуцентска компания имаше нужда от собствено представяне в интернет, което на свой ред да насочва към Кикстартър. Ние се постарахме да скъсим максимално сроковете и да пуснем възможно най-скоро buldoc.eu.

Схемата за изработка на сайта беше съобразена с целите на задачата – да представи филма първо и второ да представи фирмата. Затова посветихме началната страница на една съкратена и визуално ритмична презентация на “Between Heaven and Earth”, разнообразена от секции-реклами, водещи към страницата в Кикстартър. Секциите бяха разделени на кратко видео и текст-представяне и секции the story, the monastery, Mother Julita, the team. Кратките, цветни блокове с информация направиха проекта по-четим и интересен. Всеки посетител на сайта е подканен да види целия текст на проекта в платформата за набиране на средства. Добавихме и бутон за отброяване на времето до приключване на проекта.

Останалата част на сайта е посветена на предишни и бъдещи проекти и включва пълната филмография на BulDoc. С течение на времето филмите и проектите ще бъдат добавяни към сайта от самите Булдок, тъй като сайтът е направен така, че те имат достъп до администраторската част и могат да го попълват сами.

Цветовата схема на целия сайт беше подбрана спрямо логото на фирмата. Петте цвята на сайта внушават енергичност, свежест, артистизъм. Акцентът е оранжево и жълто и те са използвани за най-важните елементи – бутони и др.

www.buldoc.eu

Подобни проекти

Call Now Button