Изберете страница

Проекти

Изберете някой от уеб дизайн проектите по-долу, за да научите повече:

Проекти с фокус върху съдържанието и индивидуални разработки

Уебсайт миграции и миграции на съдържание към по-нови системи за управление на съдържанието, с или без дизайн

Старт Криейтър предлага както изработка на сайт от самото начало, така и миграции на уеб сайтове от по-стари системи за управление на съдържанието – в случай, че дизайнът се нуждае от освежаване, или съображенията за обновяване са други. Възможно е клиентът да има нужда да има личен достъп до сайта си, или да даде достъп на няколко човека – в много от старите системи това е невъзможно. Поддръжката на стар сайт може да излиза скъпо и да е постоянно нужна, а елементи от сайта да остаряват и да не работят добре на съвременните браузъри. Може би старият сайт има нужда и от няколко допълнителни приставки (плъгини), които старата система не позволява, или трябва да се разработят индивидуално – това би могло да е добър повод за обновяване на целия сайт, с или без освежаване на дизайна.

Друго предимство на обновяването на сайта е, че са приемливо видими от редица устройства на пазара, докато старите платформи и по-опростените сайтове не разполагат с такива възможности и се виждат зле от мобилни устройства.

Информацията на вашия стар сайт ще бъде преместена в новата система, а структурата ще се запази. Старт Криейтър предлага услугата с и без нов дизайн.

 

Нуждае ли се вашият сайт от обновяване?

 

За повече информация, вижте услугите, които предлагаме

Услугите за уеб дизайн и графичен дизайн на Старт Криейтър: изберете от какво се нуждаете за бъдещия или настоящия си уеб проект – блог, личен сайт, фирмен сайт, уебсайт, представящ бизнеса ви, интернет-магазин или проект, нуждаещ се от къстомизирани системи, например сайт за хотел с резервационна система.

Можете да изберете и миграция, обновяване или надграждане на съществуващ ваш сайт.

Call Now Button