Изберете страница

Услуги

Дигитален маркетинг

Дигиталният маркетинг е процес на популяризиране на продукти, услуги или марки. Той обхваща широка гама от стратегии и тактики, включително оптимизация за търсачки (SEO), реклама с плащане на клик (PPC), маркетинг в социални медии, имейл маркетинг и маркетинг чрез съдържание.

Ние предлагаме персонализирани пакети за дигитален маркетинг услуги в Европа, спрямо вашите конкретни цели, предоставайки персонализирани оферти. Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашите услуги и цени.

Създаване на уебсайт

Структурата на уебсайта е от решаващо значение както за потребителското изживяване, така и за оптимизацията за търсачки (SEO). Един добре структуриран уебсайт улеснява потребителите да намерят това, което търсят, а търсачките да разберат значимостта и авторитета на вашия уебсайт.

Нашите услуги за създаване на уебсайт включват адаптивен дизайн, разработка и оптимизация.

SEO оптимизация

Оптимизацията за търсачки или накратко SEO е процес на оптимизиране на уебсайт, за да се подобри неговата видимост и класиране в страниците с резултати на търсачките (SERP).

Нашите SEO услуги включват проучване на ключови думи, оптимизация на страниците и изграждане на връзки (Link-building).

Рекламни кампании

PPC или pay-per-click рекламите (Google Ads и др.) позволяват на фирмите да достигнат чрез рекламите си към голяма и ангажирана аудитория.

Нашите услуги по PPC включват настройка на кампании, управление и оптимизация за платформи като Google Ads, Bing Ads и други.

Социални медии 

Social media marketing (SMM) е форма на дигитален маркетинг, която използва социалните медийни платформи като Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn и много други, за да достигне до активни потребители.

Нашите услуги за социалните медии включват създаване и управление на акаунти, създаване на съдържание и управление на реклами.

Домейн .com + Хостинг

Старт Криейтър ООД работи с dom.bg и предлага ексклузивни цени за регистрация на домейн и купуване на хостинг през системата на dom.bg.

Миграции на уеб сайт

Предлагаме миграции на съществуващи уеб сайтове от остарели системи или системи без много възможности. В случай, че сайтът ви не работи добре заради “стар код”, държи се зле на различни резолюции (не е с адаптивен дизайн), не е добре поддържан или поддръжката му е скъпа, или страда от проблеми със сигурността, можете да се замислите за мигриране на съдържанието към по-нова система. Предимствата на новите методи за създаване на сайт са по-ниската цена за изработка, по-ниската цена за поддръжка, адаптивния (responsive) дизайн, позволяващ сайтът да се гледа добре от всякакви устройства, както и не на последно място – възможността сайтът да се редактира лесно от клиента и да се правят малки промени по вече съществуващата подредба.

Call Now Button