Изберете страница

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ЗА ВАС, ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ

Една от най- важните части на дигиталния маркетинг и цялостното представяне на Вашия уебсайт е т.н. SEO оптимизация. Нашата компания се занимава с оптимизация за търсачки повече от 20 години. Тази стъпка е ключова за всички Вас, защото ние знаем тайната за работеща SEO оптимизация. Как да стартирате уебсайта си само за няколко месеца на челни позиции при търсения на ключова фраза, дума или фраза за Вашия бизнес.

Например:

Имате фирма за електроуслуги и въвеждате в някоя от търсачките ( Google, Bing, Yahoo и др.) ключовата дума- в случая най- търсена е електротехник. Как да намерите Вашия уебсайт и съдържание сред първите резултати ( без реклама, органично)? Как Вашите разходи, свързани с изключително скъпа реклама да бъдат значително намалени?

Това, разбира се, е резултат от много знания, опит и умения, натрупани в годините на обучение и търсене на най- добрия резултат. Тъй като търсачките подобряват своя изкуствен интелект, ние не спираме да се учим и осъвършенстваме. След като Ви изградим отлична SEO стратегия, ще увеличите многократно продажбите си или обажданията към Вашия уебсайт.

Какво е SEO оптимизация? Как действа и какви са ползите от нея?

Seo оптимизация ( оптимизация за търсачки), на практика това означава, че нашите най- опитни SEO специалисти карат търсачките като ( google, yahoo, bing и други) да издигнат Вашия бъдещ или настоящ уеб сайт сред първите предложения ( органично). Тоест без средства за реклама. Според проучване на нашата компания, 80% от уебсайтовете в интернет имат малка или никаква SEO оптимизация. Това естествено води до огромни разходи от страна на собствениците на уебсайтове за реклама, защото няма друг начин, по който публиката да ги намери. Доверете се на наш специалист SEO оптимизация, който ще изгради индивидуална стратегия, изцяло съобразена с Вашия бизнес.

Как работи всеки наш специалист SEO оптимизация?

За съжаление много наши „колеги“ използват копирана информация, за да изградят Вашата SEO оптимизация. Това е меко казано погрешно и неефективно. Това води до лоша репутация на хората, работещи в този сектор. Защото те искат да получават пари на практика за нищо, без никакво оптимизиране. Нито една от водещите търсачки не толерира неавторски текстове. Трябва да знаете, че работата на всеки професионалист по SEO оптимизация е изключително тежка и отговорна, когато върши работата си перфектно.

Какво ще направим за Вас?

1. Вече имате изграден сайт и той работи, но не сте доволни от неговата SEO оптимизация или изобщо нямате такава? Ще можете да се възползвате от нашата услуга- безплатна консултация със специалист SEO оптимизация.

2. След разговора с Вас нашият екип ще проведе среща за избор на най- подходящата SEO стратегия за Вашия бизнес. След това ще възложим проекта Ви на най-подготвения, спрямо Вашата област, колега специалист по SEO оптимизация. Той ще направи пълен одит на пазара, на който се намирате или искате да влезете.

3. След като се запознаем с детайлите на пазара, ще напишем уникални текстове. Уникални означава изцяло авторски и индивидуална SEO стратегия.

4. Ние ще напишем всички текстове по такъв начин, че когато роботи ( изкуствен интелект) прочетат Вашия сайт и го индексират, те ще го намерят ценен за тях. Това автоматично ще катапултира Вашия сайт на челни позиции в резултат на търсене на различни ключови думи или фрази.

Колко време отнема процесът на SEO оптимизиране?

Разбира се, въпросът за времето е относително понятие. Много зависи от конкуренцията и колко оптимизирани са техните уебсайтове. Ще разберем и ще Ви кажем след като направим одит на пазара, към който сте се насочили или вече сте в него. В повечето случаи, на среден SEO-оптимизиран пазар, това отнема между 3 и 6 месеца. На много оптимизиран пазар до 12 месеца. По време на разработването на Вашата SEO оптимизация ще получавате ежемесечен отчет за това какво сме направили и какво предстои да бъде направено. По този начин ние гарантираме на нашите клиенти сигурността, че работата по техния проект не спира нито за ден.

Нашата цел е да бъдем препоръчани от всеки един клиент. Поради тази причина ние се стремим да работим без компромис и да изграждаме за Вас индивидуална SEO стратегия. Вашият успех е пряко свързан с нашия!

Не забравяйте, че нашата работа е видима, заради работещата SEO стратегия, която прилагаме. Когато започнете да берете плодовете на труда си, ще искате да продължите да работите с нас в дългосрочен план.

Обадете ни се на +359 877 16 11 12

Здравейте, искаме да знаете, че нашето качество е в пъти по- високо от нашите цени!

https://gotoweb.us

 

Call Now Button