Изберете страница

Имате нужда от Google Ads специалист с голям опит и умения?

Здравейте, търсите ли професионален Google Ads специалист?

В нашата компания работят най- добрите специалисти за реклами в Google. Ако решите да изберете нас, ние ще структурираме уникално Вашата реклама и ще я запълним с правилното съдържание. Нашият специалист ще се погрижи за Вас строго индивидуално, за да създаде реклама, която да се отличава сред конкурентите в дейността Ви. Рекламната среда в Европа е изключително натоварена и пълна с творческа конкуренция. Изберете наш Google Ads специалист и неговата креативност ще изведе Вашата Google реклама на световно ниво. Ние ще надграждаме ежемесечно и ще оптимизираме Вашия бюджет и реклами спрямо Вашите конкуренти.

Не забравяйте, че нашето качество е многократно по-високо от нашите цени.

С какво се различаваме от всички други конкурентни компании?

Ние не поемаме повече работа, отколкото можем да поемем. Ние държим на качеството. Но за да бъдем на световно ниво в тази дейност, е необходимо да се работи индивидуално с всеки клиент. Нашият Google Ads специалист ще се заеме лично с Вашия проект.

Когато нашият специалист по реклами в Google започне да работи по Вашия проект, той никога няма да използва шаблони за работа. Повечето “колеги” го правят за по- лесно. По този начин те саботират Вашия бизнес. Когато рекламата е изградена изцяло по шаблон и текстовете във  реклами Ви са 99% подобни на тези на Вашите конкуренти, шансът клиентът да достигне до Вас е минимален. И от друга страна, шансът дневният Ви бюджет от, да речем, 5лв да бъде изхарчен без никой да Ви се обади, е почти 100%. Поради тази причина Ви предоставяме персонален Google Ads специалист.

Когато наш Google Ads специалист се заеме с Вашия проект, той ще изгради индивидуални и различни рекламни кампании. Например:

ако развивате бизнес или дейност с различни продукти, той ще направи различни рекламни кампании за всяка дейност, насочени към различни аудитории, индивидуално. Той ще направи пълен одит на пазара, който искаме да привлечем. Така ще имаме информация с какви приблизителни бюджети работят Вашите конкуренти и с какъв бюджет трябва да работим, за да ги изпреварим в класацията. 

Фрапантни грешки на “колегите” при работа с Google Ads.

Повечето “колеги” в бранша правят и други съществени грешки. Техните грешки са като двигател за нас, защото недоволните им клиенти идват при нас в повечето ситуации. Google Ads е платформа, която предлага както ръчно и индивидуално създаване на реклами, така и напълно автоматизирано. Изкуственият интелект, на базата на информация от Вашия сайт, решава как да изглеждат Вашите реклами и какво да съдържат. Повечето “колеги” работят с този автоматичен метод, предложен от платформата Google AdWords.

Казваме НЕ, НЕ и НЕ! Тази опция е изгодна за търсачката, тъй като тя напълно автоматично започва да показва Вашата реклама абсолютно навсякъде в интернет, дори и на места, където нямаме интерес да се показва.Например, Вие сте домашен електротехник и най-важното за Вас е Вашата реклама да се показва, когато в Google се търси услуга за електротехник или домашен електротехник. Но с автоматичните реклами на Google Ads ще бъдете показвани непрекъснато в YouTube и партньорски сайтове, поддържани от Google. Те ще изразходват дневния Ви бюджет много по-бързо в сравнение с индивидуално изградените и коригирани рекламни кампании от нашия Google Ads специалист. Тоест, ако използвате така наречената “SMART” кампания, не можете правилно да насочите рекламата към точните за Вас клиенти. Ще се появява на неподходящи места, които няма да кореспондират адекватно с Вашия бизнес. Google рекламите са най- доброто решение за всеки бизнес.

Какво да направите, за да се свържете с нас?

Обадете ни се на +359 877 16 11 12

Най- доброто решение за оптимизиране на Вашето и нашето време е да ни пишете чрез формата за контакт. Опишете Вашите бизнес планове и какво искате да постигнете чрез Google Ads. Ние ще се свържем с Вас и ще организираме безплатна онлайн консултация с нашия Google Ads специалист в удобно за Вас време.

Google рекламите са най-доброто решение за всеки бизнес.

https://gotoweb.us/the-best-google-ads-specialist-for-you/

Call Now Button